Underbart

En dag som denna kan man inte vara på annat än bra humör! Solen skinner och brännan bättras på! :)

Förlåt

Förlåt, jag fösöker bara att räcka till. Förlåt, jag försöker bara att finnas där för er. Förlåt, jag försöker bara att göra er nöjda. Förlåt, jag försöker bara vara en bra vän.

Förlåt för mig.

Ibland är man bra knäpp

Idag har jag jobbat gratis. JA, ni läste rätt. Jag jobbade frivilligt, utan att få ett öre för det. Visst är det en väldans tur att jag råkar tycka att det är skitkul att jobba? Och att äta. Och på den arbetsplatsen får man (läs: jag) äta hur mycket man vill.

Men en vacker dag så kommer jag förhoppningsvis jobba för lön. Det låter ju faktiskt ganska bra, don't you think? Men jag lovar, jag kommer äta minst lika mycket även när jag får lön.

Det kallas mat-provison!

Hujeda mig

Idag ska jag till tandläkaren (igen). I dag är det exakt en vecka sedan jag var hos tandläkaren senast. Jag funderar på att ringa in ett bombhot eller något så att jag slipper.

I dag är jag rädd.


Blodbad

Ja, ni läser rätt. Rubriken idag lyder "Blodbad" och det beror på min fiende. Tandtråden. Jag hatar verkligen att använda tandtråd och det förvandlas faktiskt till ett blodbad i munnen på mig. Och ont gör det. Bu för tantråd! (Dock är ju Plackers roligt, eller hur?)



Min fiende.

Grillparty


Partyoutfit
















Visst är jag söt när jag cyklar?..


..och när jag rider?




Nostalgi

Jag har min vän kollar igenom massor gamla kort och jag börjar känna mig liiite för nostalgisk. Och det finns absolut inget annat att göra.

Jaha, vad roligt.

Jag har inga vänner

Jag: Är det okej om jag och några kompisar tar stugan på midsommar?
Mamma: Ja visst..
Jag: Okej, bra!
Mamma: Men..vilka vänner?
Jag: Ja, MINA vänner?
Mamma: Vadå? Vilka vänner?

Jag tillägger

..att tanden jag lagade idag (utan bedövning, yes) den är död. Jag rotfyllde den för en evighet sedan så den är ju helt död. Men ändå, jag lagade den utan bedövning!


Nehe

Och där försvann min manlighet. Jag städade. Jag vet, jag är vek. Men jag städade och är nu alltså kvinna igen.

Halleluljah.

Oh ja

Ni är dumma i huvudet. Det står ju att klänningen är använd 2-3 gånger, alltså är den så gott som ny. Man börjar ju undra om ni läser mellan raderna.

Idag var jag hos tandläkaren. Jag lagade en tand utan bedövning. Visst är jag som en man? Stor och stark!

Köp!

Nu ska jag sälja en av mina klänningar. Anledning till att jag säljer den är för att den är på tok för stor och sitter inte alls bra på mig. Jag har bara använt den 2-3 gånger så den är nästan ny. Jag köpte den på Gina Tricot. Storlek är XL men nästan L alltså är den en lite XL. Jag tycker själv att den är jättefin och den är skön.

Den kostar 150 riksdaler och porto betalas av köparen.



Framifrån


Bakifrån


Från sidan



För mer information, kontakta mig på [email protected] eller fråga bland kommentarerna.

Sommarstugan

Det blir stugan över natten. Det kommer bli så bra, det är mitt absoluta favoritställe!

Vi försöker

...att lappa ihop det som går av relationen, sakta men säkert.


Och bättre blir det

Igår hade jag en otroligt bra fredagskväll. Jag satt med många av mina vänner vid bysjön och gjorde försök till att grilla, och jag kan verkligen inte påstå att det gick bra. Men mat fick vi i oss, både rå och färdig. Mat var inte det ända vi fick i oss, det blev en hel del alkohol också. Fast jag var nog ensam om att bli full. Ovanligt? Efter ett tag började alla gnälla om att kylan blev lite för jobbig så vi gick alla hem till Mia. Där fortsatte jag dricka min öl och få knäppa ideér. Motionscyklar och öl är en ganska bra kombination, trots allt. Natten spenderade jag hos Sama, jag ville inte gå hem själv. Jag är så otroligt nöjd med gårdagen.

På fredag är det dags igen, då ska Cissi har någon tjejkväll om jag förstod det hela rätt. Så då blir det mat och bärs igen. Lovley.

Nu ska jag plugga, kul eller hur?

Klagomål

Nu har jag fått klagomål över dålig uppdatering hör på bloggen. Jag skyller som alltid på att jag lider av bloggtorka. Jag har ju ingenting att skriva. Men ok, I'll give it a try.

Igår hade jag jättetrevligt hos min vän Sarah till att börja med. Det skulle lika en förfest men vi drack mest upp våran alkohol och skrattade. Men jag hade trevligt. Sedan gick vi till parken där festen fortsatte. Jag kan inte säga att det var mina bästa fylla men min lugnaste av dom alla. Jag fällde inte en tår på hela kvällen! Så idag är jag föga stolt över mig själv.

Nu väntar jag spänt på morgondagen. Det blir grillning och mys vid bysjön. Jag är verkligen excited inför detta.

Mer än så här kommer jag faktiskt inte på för tillfället.

RSS 2.0